Over ons
IMG_0665

Welkom bij BJK Lease & Finance 

Mijn naam is Bo Grievink en BJK lease & Finance is het bedrijf wat ik nu 2 jaar geleden gestart ben, met als hoofd doel om iedereen die zich bevindt op de zakelijke arbeidsmarkt zo goed mogelijk te helpen/adviseren omtrent lease & financieringen van zakelijke vervoersmiddelen.

Mijn passie voor auto’s begon al vroeg, eigenlijk niet zo gek met een vader wiens bedrijf bestaat uit de in/verkoop van gebruikte bedrijfswagens.

Na mijn avontuur in het Nederlandse wielerpeloton kwam ik er toch achter dat die liefde voor de verkoop/handel nooit was weggegaan en ben toen eerst begonnen als vrachtwagen verkoper, maar naar een tijd kwam ik er achter dat ik naast het verkopen wat miste, de uitdaging was voor mij niet te groot en ik wou dat doen wat ik altijd al wou mijn eigen onderneming starten.

Zo gezegd zo gedaan en begon ik in Maart 2020 BJK Lease & Finance.