Bedrijfswagens Lease

BEDRIJFSWAGEN LEASE
Op zoek naar een zakelijke bedrijfswagen lease? Lees snel verder wat wij voor u kunnen betekenen.. Wij bieden bedrijfswagens aan voor zowel de startende ondernemers als de ondernemers die een iets groter wagenpark vereisen.

Uw Bedrijfswagen

Uw bedrijfswagens is het visite kaartje van uw bedrijf op de weg en daar omheen. Naast het stukje merkbekendheid moet een bedrijfswagen u vooral gemak, comfort en handigheid bieden. Simpelweg comfortabel rijden, genoeg ruimte voor materiaal & opslag en waar nodig moet uw bedrijfswagen voorzien zijn van moderne gemakken als adaptieve cruise control, navigatie en multimedia.

BJK 2018 (002)

Op zoek naar een specifiek model?

Op de website www.bjkbedrijfswagens.nl kunt u al een goede indruk krijgen van de verschillende bedrijfswagens die wij voor u hebben klaar staan. Staat uw bedrijfswagen er niet bij? Bent uw opzoek naar een bedrijfswagen maar heeft u specifieke wensen met betrekking tot merk, kilometerstand of accessoires? Wij helpen u hierin graag verder.

Vertel ons simpelweg wat u wensen zijn en wat voor u belangrijke criteria zijn als het gaat om het leasen van uw bedrijfswagen.

BJK Bedrijfswagens
WhatsApp Image 2021-08-18 at 10.26.49

Offerte

Zou u graag vrijblijvend een offerte ontvangen over een type lease of bent u opzoek naar een bedrijfswagen die u graag zou willen financieren? Wij helpen u graag verder, door onderstaande gegevens in te vullen kunnen wij u gerichter helpen bij het maken van een offerte en adviseren wij graag bij het vinden van de juiste financiering en bedrijfswagen, die aan zowel uw persoonlijke als zakelijke wensen voldoet.

WhatsApp Image 2021-08-18 at 10.27.16

Een bedrijfswagen leasen: operational of financial lease?

Meer weten over de financieringsvormen voor bedrijfswagens of wat wij voor u kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken met u mee en voorzien u graag van eerlijk en passend advies.