Over ons

BJK Lease & Finance is een jong en dynamisch bedrijf die zich actief bezig houdt met alle dagelijkse veranderingen in de wereld van lease & financiering.

Flexibiliteit & Creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Of u nu op zoek bent naar een financial lease of een operationele lease voor uw zakelijke vervoersmiddel,  wij bieden voor een ieder die zich begeeft op de zakelijke arbeidsmarkt een passend pakket aan.

Doordat wij volledige merk onafhankelijk zijn een goede samenwerking onderhouden met verschillende dealers & leveranciers kunnen wij u voorzien van een ruim aanbod en optimale service.

En wanneer u zelf een bedrijfswagen/ personenauto/ equipment goederen of fitnessartikelen op het oog hebt maar nog geen passende financiering, ook dan helpen wij u graag op weg.

In de loop der jaren hebben wij al een mooi aantal klanten blij mogen maken met een passende financiering. Naast het leveren van onze diensten bieden wij u uiteraard ook een stukje advies. Een tevreden klant is ook een goede klant daarom spelen wij ook graag in op uw specifieke wensen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw financiering en auto passen bij uw bedrijf en werkzaamheden.

Bij BJK Lease zetten wij graag een stapje extra en gaan we geen uitdaging uit de weg, wij zijn voor een ieder 7 dagen in de week te bereiken en voorzien u graag van gratis advies of een vrijblijvende offerte.